KAPANMA HİKAYEM FERACE ALISVERISI YILBASI INDIRIMI Yaz Aylarında Terlemeye Doğal Çözüm

Telegram Nedir? Nasıl indirilir?




Günden güne popülerliğini arttıran WhatsApp'e bir alternatif ise Telegram!
Özellikle telefon numarası paylaşmadan sohbet seçeneği sağlaması sebebiyle yavaş yavaş yangınlaştığını görmek mümkün.
"Private Chat" yani gizli sohbet özelliği ile yolladığınız mesajların sunuculara kaydedilmemesi de güvenlik için bazı kullanıcıların ilgisini çekmekte.


Gelelim nasıl indireceğinize..

Iphone kullanıcıları App Store'dan, Android kullanıcıları ise Google Play'den Telegram yazarak yukarıdaki logolu programı indirebilirler.
Sonrasında uygulama sizden telefon numaranızı isteyecektir. Telefon numaranızı girdikten sonra sms ile gelen 4 haneli kodu uygulamaya girdikten sonra rehberinize kayıtlı kişilerle görüşebilir veya nickname oluşturarak rehberinize olmayan kişilerin size telefon numaranız yerine nickiniz ile ulaşmasını sağlayabilirsiniz.


Telegram'ı indirerek kişisel sohbetlerinizi gerçekleştirebilir, gruplara katılabilir veya kanalları takip edebilirsiniz.

Allah her şey için bir kader tayin etmiştir

Aylar önce bir blog okumuştum. Amerika'da eşi ile yaşayan genç bir hanım.. Çok da hatırlamıyorum aslında detayları. Önce staj için başvurmuş üniversitelere sonra yüksek lisans için miydi veya tersi miydi net değil kafamda. Dört okuldan reddedilmiş çok üzülmüş ama vazgeçmemiş. En son yazısını yazdığı dönem kabul almıştı. Şükür duaları ediyordu.

Çok bulanık oldu biliyorum ama kıssadan hisse kızcağız sonunda ermiş muradına çok mutluydu o postunu yazarken. En az bir yıl oldu o bloğu okuyalı sonra da bulamadım.

Şimdi ben neden bunları anlatıyorum :)

Translate My Blog