KAPANMA HİKAYEM FERACE ALISVERISI YILBASI INDIRIMI Yaz Aylarında Terlemeye Doğal Çözüm

Tesettür Giyim İçin İlla Ki Kazık Yemek Zorunda Değiliz

Merhabalar
Aslında yazmayı planladığım çok yazım var ama gelen maillere cevap olarak kısacık bir post hazırlamak istedim. Tee Erzurumdan gelen bir kargom, tavsiye meleği tarifim, katıldığım bir forumdan kesitler neler neler var aslında ama bu gece bu kadar. Sonrasında oturup vize çalışacağım :)

Tesettür için ilk alışverişe çıktığımda üç haneli fiyatları olan giysilerle karşılaştım. Kumaşı kaliteliymiş, tasarımcısı özelmiş vs. Okul bitmeden düğün, nişan, mezuniyet yoksa bir tuniğe 2014 yılında 200 lira veremem ben. Babam para basmıyor kusura bakmasınlar..
Tesettüre girince baştan sonra gardolap değiştiriyoruz sonuçta. Fiyatının yüksek olması bizim memlekette kaliteli olarak algılandığı için onlar da haklı ama bir yerde de insaf demek zorunda kalıyor insan.
100 liraya her anlamda kaliteli elbise bulunuyor kışı tunik niyetine, yazın tesettür mağazasına muhtaç kalınca o paraya elek gibi iç gösteren tunik anca alınır hale gelmiş. O da indirimdeki hali direkt fiyat değil :)

Umreye gideceğim zaman lcw'de bir uzun penyenin kalını hırka görmüştüm. Feracenin kısası ve daha kalın kumaşla spor hali diyebilirim.
Bir de kocaman paçaları olan pantolon almıştım o gün. Başım açık olduğu için öyle koca paçalı pantolonlarım yoktu. Medine boyunca giydim ve çok rahat ettim. Umre için kıyafet tavsiye postu da yazayım inşaAllah. Hoş ben her daim maillere dönüyorum ama toplu güzel olsun :)

Geçen hafta LCW beşiktaş şubesinden bir kap aldım. Mevlana modeli gibi altı kloş çok tatlı bir şey. 47 lira gibi bir fiyatı vardı. Üç kere giysem kar dedim kaptım.

Bugün yine LCW'de bir tunik gördüm. %100 viskon kumaş önü diz kapağımın altına geliyor. Arkası daha uzun. İç göstermiyor ama tedbir olarak fanila üzerine giy ve çık. Pembesi 30 tl mavisi 35 tl. Tesettür mağazasında olsa adı tesettür diye 100 liraya alır bal gibi kazıklanırız diye geçirdim içimden. Sade bir şey ama çok süs isteyen yakasına bileğine 3-5 liralık malzeme ile süsler zevkine göre :)

Size o tuniği bir de kombin yapayım :))
LCW  TUNİK (alıntıdır)


LCW PANTOLON (alıntıdır)



Kışın şanslıydım, penssiz uzun kollu elbiseleri tunik niyetine kullandım ama yazın kollar kısalınca araştırmalarım başladı :) Yaz için ise şuan ki alternatiflerimden biri burası. Biraz daha kaliteli ama fiyatı kat ve kat artmayan marka bulursam onları da denemek istiyorum.

Velhasıl kelam, bütçem kısıtlı veya ben öğrenciyim tesettür giyim pahalı diyorsanız buyurun sizi LCW'ye alalım hanımlar. İnsanlar hem açık, hem tesettürlü bayanların ortak ve rahatlıkla giyeceği kıyafetler yapmış.

Düşünenlerin zihinlerine sağlık, tasarımcılarının elleri kolları dert görmesin diyor daha çok model üretmeye davet ediyorum kendilerini :)
ve Derya vizesini çalışmaya döner..

Sevgiler, selamlar
Deryasu

deryasu.blogspot.com



6 yorum:

  1. Babam para bassa bile ben vermemm ki hiç vermem hem de :) lcw'nın ürünlerini bende çok beğenerek kullanıyorum ve kaliteli oldukları kanısındayım da . Bi de kombine bayıldım ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Para bassa bile kurtarmaz diyorsun :)) Çok teşekkür ederim canım :)

      Sil
  2. Merhaba çok hakli bir post olmuş.bende ayni dertlerden yakınıyorum.ben sefamerve'den alışveriş yapıyorum son zamanlarda fiyatlari ve kalitesini begeniyorum ama gel gör ki orda da bence hiçbir şeye benzemeyen ama tasarımcı tarafından tasarlanan kıyafetler aşırı pahali.lcw yi bende begeniyorum son zamanlarda kalitesi ve çeşitleri gayet iyi hale geldi özellikle çocuk reyonları çok iyi.ben cocuklarima birşey alırken ilk oraya bakıyorum :) umreye gitmissin Allah kabul etsin.bende oraları düşününce içim bi hoş oluyor.eşimin anne ve babası gittiler anlata anlata bitiremiyolar.dedim çocuklar büyüsün bende gidecem kayinbabam bütün masraflar benden falan dedi :) insAllah nasip olur da gidebiliriz :) neyse fazla uzattim Allah'a emanet

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, ben de sefamerve'den bir kere alışveriş yaptım. Polo eşarp almıştım ama Polo'nun kendi kalitesi zaten. Açıkçası şimdiye kadar ilgimi çeken modeli olmadı.. Başka bir internet sitesinden alışveriş yaptım ki nerde defolu onu kazıklamak amacılya imiş ki iki alışverişimde de hediyelik olması sebebiyle rezil rüsva oldum.. Araştırmak şart bu konuda..
      Lcw biz küçükken çok meşhurdu. Maymun kafa vardı :)) Sonrasında çok ilgimi çekmedi ama tesettüre girince güzel alternatifler bulmaya başladım.
      Allah hepimize tekrar tekrar o toprakları görmeyi nasip etsin. Ne güzel, ben de öyle bir aileye gelin giderim inşaAllah :) Olanakların el verdiği ilk an gitmenizi dilerim, ömrünüzün en güzel günleri olacak emin olun :) Selamlar..

      Sil
  3. Güzel bir konuya deginmisdinz

    YanıtlaSil

Yorum yapmak için sağ taraftan bloğuma katılabilirsiniz..
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Saygılarımla
Deryasu

Translate My Blog