KAPANMA HİKAYEM FERACE ALISVERISI YILBASI INDIRIMI Yaz Aylarında Terlemeye Doğal Çözüm

PTT Kitap Kampanyası

Pek bilinmeyen ama yıllardır PTT tarafından uygulanan bir kampanyadan bahsetmek istiyorum sizlere. PTT'nin sosyal amaçlı hizmetler adı altında başlattığı "Kitap Taşıma Kampanyası"

Özellikle Türkiye'de zor şartlar altında eğitim alan öğrencilere kitap yollarken işe yarayacağını, insanları teşfik edeceğini düşündüğüm bir kampanya bu. Açıklaması ise şu şekilde:
Kitap okuma alışkanlığının geliştirilmesi ve eğitim ve kültür alanlarındaki gelişmelere katkı sağlanabilmesi amacıyla maddi çıkar gözetmeksizin kitap taşımacılığında büyük indirim yapılarak destek sağlanmıştır.
01/03/2012 tarihinde hayata geçirilen bu proje kapsamında, 1(bir) kg ağırlığa kadar olan muhteviyatında kitap bulunan bireysel APS Kurye gönderileri 3,00 TL ücretle , 1(bir) kg ağırlıktan fazla olan APS Kurye/Kargo gönderileri ise mevcut tarife üzerinden % 50 indirim uygulanarak kabul edilmektedir.
Kaynak: PTT web sitesi

Karları hakkında en ufak bir bilgim yok ancak kargo ücretleri malumunuz tuzlu geliyor çoğumuza. Altı üstü 5 tane dosya kağıdının olduğu bir zargı geçtiğimiz günlerde 6tl gibi bir ücrete gönderdim örneğin. Bunun ardından kilolarca kitap yollamaya insanların çekineceği büyük bir gerçek.

Bu kampanyadan geçtiğimiz günlerde internette kargo ücreti hesaplamayı araştırırken buldum ve kullandım. Ptt görevlisinin böyle bir kampanyadan haberi yoktu ancak ekranını biraz kurcalayınca kampanyaya ulaştı ve indirim uygulandı.

Umarım sizlerin ve bu kitaplara ihtiyacı olanların işine yarar bu haber.

Sevgiler, selamlar
Deryasu

2 yorum:

  1. Ne güzel bir kampanya :) bloğunu takipteyim ben de bloğuma beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ben de geldim elbette :) Sevgiler, selamlar :)

      Sil

Yorum yapmak için sağ taraftan bloğuma katılabilirsiniz..
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Saygılarımla
Deryasu

Translate My Blog