KAPANMA HİKAYEM FERACE ALISVERISI YILBASI INDIRIMI Yaz Aylarında Terlemeye Doğal Çözüm

Boneden Çıkan Saçlara Çözüm Bulundu!

Herkese selamlar,
2017 yılının ilk postu ile karşınızdayım. Allah hayırlı huzurlu bir takvim yılını daha sağlıkla geçirmeyi nasip etsin inşaAllah.
Ben tesettüre gireli bir ay sonra tam üç yıl olacak Allah'ın izni ile. Yığınla eşarp, şal alıyorum internet siteleri sağ olsun. Kıyafeti de az çok öğrendim sayılır. Benden alışveriş postu çok isteniyor ama kısmet olmadı hala kendim de aldığım belli başlı markaları yeni yeni oturttuğum için. Haydi kıyafeti de hallettim diyelim ama bir türlü çözemediğim problemim hep boneden çıkan saçlar oldu! O bone kaya kaya dört parmak gerilere gittiğini bilirim birkaç saat içerisinde.
İşte yine böyle bir günde instagram üzerinden satış yapan kaymayanbone ile tanıştım.
Size şöyle şık böyle şık diyemyeeceğim doğal olarak görüntü itibari ile normal bone ama işlevi ile farkı ortaya koyuyor! Alnımıza gelen kısımda bulunan şeffaf şerit ile bonenin başınıza sabitlenmesini sağlayarak o sosyete cenazelerindeki saçlar ortada görünümü tamamen ortadan kaldırıyor. Böylelikle yaşasın kaymayan bone yaşasın aynaya muhtaç olmadan geçen bir gün..
Ürünün görseli şu şekilde:




Fotoğrafta gördüğünüz gibi şerit kısmı dışarıdan bakıldığında hiçbir şekilde belli olmuyor.
Ben haftalardır her gün bu boneleri kullanıyorum. Sabahtan akşama kadar hiç çıkartmadığım zaman bile oldu işteyken. Akşam eve geldiğimde gayet milim oynamamış şekilde yerindeydi.
Tabii ilk aklınıza gelen soru bu şimdi yapışkandır saç döker mi olacak. Cevap:hayır.
Evet yapışıyor ama sakız gibi yapış yapış bir metaryal asla değil. Bir tek tel saçımı bulmadım  daha yapışmış :)
Yıkamasına gelince;
Yastık kılıfının içerisine atıp 40 derece çamaşırlarla yıkadım bir güzel. En ufak bir bozulma olmadı. Tabii 30 derecede yıkansa daha mantıklı ömrünü uzatmak için ama ben zamansızlıktan yastık kılıfına doldurup yıkıyorum bonelerimi o şekilde.
Allah aklına gelenden razı olsun. Bundan sonra boneden saçım göründü, bonem kayıyor, aman saçım çıkyor derdimiz son buluyor kızlar. Benim gibi ince telli pırasa saçlılar için özellikle boneden çıkan saçlar tarihe karıştı inşaAllah :)

Nasıl temin edeceğinize gelince;

Instagram linki: tık tık
Instagram hesabı olmayanlar için mail adresi: kaymazbone hotmail com

Sevgi ve selamlarımla
Deryasu

2 yorum:

  1. Harika Bir Paylasım Tesekkur ederim sohbet odalari

    YanıtlaSil
  2. Bir çok kişi bundan muzdarip yazı ve temin için verdiginz link çok faydalı olmuş , ben de bloguma beklerim sizi --->> (muannide blog) sevgiler ✋😊

    YanıtlaSil

Yorum yapmak için sağ taraftan bloğuma katılabilirsiniz..
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Saygılarımla
Deryasu

Translate My Blog