KAPANMA HİKAYEM FERACE ALISVERISI YILBASI INDIRIMI Yaz Aylarında Terlemeye Doğal Çözüm

Merhaba Ben Derya Nasıl Yardımcı Olabilirim? - Hello I am Derya How Can I Help You?

Uzun bir aradan sonra merhabaa :)

Bütün yazı çalışma aşkıyla geçirip toplam 7+6 günlük iş tecrübesiyle bitirmiş bulunıyorum..

ilk tecrübem boşa geçen zaman kaybı idi malesef. Stajı dahil 7 iş günü çalıştım sigortada göründüğüne göre 244 lira maaş da almışım ama eller boş :)

İkinci tecrübeme gelirsek; kayıt döneminde okulumun çağrı merkezinde çalıştım. Okulu kazanan öğrencilerin problemlerine yardımcı olduk.Aynı zamanda yurtdışından gelen çağrıları da bana yönlendirmişler sağ olsunlar,bayağı pratik yapmış oldum :)
Her ne kadar birbirimizi tanımasakta çoğunluk okulun öğrencilerinden oluşuyordu ve durmaksızın arayan sinirli-gergin öğrenci ve velilere karşın çok güzel bir haftayı geride bıraktım..

Artık telefonları "Merhaba ben Derya nasıl yardımcı olabilirim?" diye açmaktan korkuyorum :))
Ayrılırken herkes birbirinin sosyal medya hesaplarını ve telefon numaralarını aldı. Birlikte aynı seçmeli dersi seçmeyi düşündüğümüz arkadaşlar da var bakalım köprüyü geçene kadar sürecek bir dostluk değildir umarım.. Aynı muhabbetleri okulda yemekhanede devam ettirmek istiyorum :)


Eğer çağrı merkezinde çalışmak isteyen arkadaşlar olursa, biraz sabır ve kafa gerektiren bir iş olduğunu söyleyebilirim. Tek kulağınızda kulaklık ve mikrofonunuz var diğer kulak açıkta. Aynı anda konuşan o kadar insanın tüm uğultusu o kulağa geliyor.. Diğer yandan telefondaki kişinin derdini çözmeye çalışıyorsunuz.
Eğer satış işi ise daha zor tabi. Prim usulü çalışanlar oluyor onların daha stresli..

Bu arada memlekete tıp okumaya gelen deli gibi yabancı yığını varmış da benim haberim yokmuş. Bir de erkek öğrencilerin velilerinin aşırı ilgili olduğunu gördüm. Okulun santralini arayıp ders saatlerini, haftada kaç gün ders olduğunu, kitap parasını, iş olanaklarını, çocuğunun bölümde ne ders göreceğini.. Daha neleri neleri sorup beğenmedikleri cevapta bana söylendiler :) Santrali arayıp kafandaki tüm soruları temizliyorsun ablacım bu kız sana daha nasıl yardım etsin ki..

Boş, hoş, bazen sıkıcı, bazen eğlenceli bir yaz geçirdim. Fazlasıyla tatsız gün geçirdim ama yapacak bir şey yok güzel günlerin darısı gelecek yazın başına..

Sizlerin yazı nasıl geçti peki?



Deryasu
deryasu.blogspot.com

2 yorum:

  1. Aslında verimli bir yaz olmuş. Şu an yeni olduğu için bence tecrübesi değil yorgunluğu hatırlanıyor. Ama ilerleyen zamanda " ya ne güzelmiş aslında, ne macera oldu bana" diyeceksin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamen boş geçmesinden iyiydi tabi :) Önceki haftaya kıyasla koca günü ağzımı açmadan geçirdim yavaş yavaş özlemeye başlayabilirim..
      Çok teşekkür ederim..

      Sil

Yorum yapmak için sağ taraftan bloğuma katılabilirsiniz..
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Saygılarımla
Deryasu

Translate My Blog