KAPANMA HİKAYEM FERACE ALISVERISI YILBASI INDIRIMI Yaz Aylarında Terlemeye Doğal Çözüm

Özel Günlerde Karında Sıcak Su Torbası İle Geçen Günler Tarih Oluyor

deryasu.blogspot.com

Herkese merhabalar.. Başlığım adeta reklam gibi olmuş ama evde karnında sıcak su torbası, okulda sınavlarda bluzun içine tıkılmış sıcak havlularla gezen bir kişi olunca insan, böyle çözümler fazlasıyla mutlu ediyor..

Bundan aylar önce Rituel de Beauté markasına ısıtıcı bant konulu bir mail atmıştım. Kızımız mühendis malum işin tekniğini merak etti :) Mail sistemlerinde aksaklık olmuş mailime bu hafta cevap verdiler. Çok güzel aydınlattılar beni. Ürünü bulmak biraz zor ama rastlarsanız en azından denersiniz..
Rituel de Beauté Isıtıcı Bant *
*kaynak: google görseller

Ürün avuç kadar ama etkisi hem yüksek hem uzun sürüyor.. Görmüş olduğunuz pakette ped şeklinde torba gibi bir bant çıkıyor. Normal yara bandını yapıştırır gibi arkasındaki yapışkanını çıkarıyorsunuz ve cildinize değil! çamaşırınızın üzerine yapıştırıyorsunuz. Hassas bölgeler için özel geliştirilmiş bir ürün ama biz kendimizi garantiye alalım her ihtimale karşı.. Bantı yapıştırınca ne oluyor derseniz sekiz saat boyunca süren sıcacık karnınız cevabını verebilirim :) Arkasındaki yapışkan kısım çıktığı an sekiz saatlik süreç devreye giriyor ve gerçekten hakkını veriyor ürün. Ben finallerde belimde havlular boşa çile çekiyormuşum meğer. Teknoloji o kadar gelişmiş de benim haberim yokmuş :) İlaçlar bile yetersiz kalırken ürünün regl ağrısını tamamen kestiğini söyleyemem ama uzuun süreli rahatlık sağladığı bir gerçek. Hem insanı yatağa da bağlamıyor. Okulda-işte rahatlıkla kullanılabilir fazlasıyla pratik bir ürün.. Denemek isterseniz Rituel de Beauté ısıtıcı bantlar zincir mağaza olarak kampanya dönemlerinde satılıyormuş. Şuan Bim'de satılmakta ve 2 lira gibi bir fiyatı var. Dört tane almıştım ben ikisi gitti kalan ikisini de idareli kullanırım artık :) Umarım tutulur da biz de kolay kolay ulaşırız..
Selamlar.. Deryasu deryasu.blogspot.com

8 yorum:

  1. İlk defa duyuyorum, harikaymış!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı fikirdeyim, umarım hızla yayılır..

      Sil
  2. Bende almıştım geçen aylarda henüz kullanmadim soğukta kullanirim diye.Biraz daha alayım madem bu kadar güzelmiş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye ederim :) Ben de evdekileri sınav dönemi için saklıyorum..

      Sil
  3. :) aynı dert bende de var. Çok güzel bir paylaşım canım teşekkürler. Bloğun çok güzelmiş canım. ilk kez geliyorum takibe aldım. Bende mutlaka benim bloguma beklerim.
    http://basibaglikiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim yorum için ben teşekkür ederim :)
      Şuan takipçi listemde görünmüyorsunuz ama gelirim tabi bloğunuza..

      Sil
  4. İlginç bir ürünmüş ilk defa duydum açıkçası. Faydalı bir post olmuş :)
    Ben de bu dönemlerde iğnesiz ayağa kalkamazken, ilaç kullanarak kendime geldim diyebilirim. Aylardır rahatım hamdolsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar güzel ağrısız günlerin darısı başıma :)

      Sil

Yorum yapmak için sağ taraftan bloğuma katılabilirsiniz..
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Saygılarımla
Deryasu

Translate My Blog