KAPANMA HİKAYEM FERACE ALISVERISI YILBASI INDIRIMI Yaz Aylarında Terlemeye Doğal Çözüm

Blogger'da Bir Sünneti Gerçekleştirdik

Merhabalar,
Sınav çıkışı biraz moralsiz olsam da hazır boş vakit bulmuşken bir önceki yazımda belirttiğim kargomdan bahsetmek istiyorum sizlere.

Bloglar arasında gezinirken sevgili Esen'in bloğuna rastladım. Bundan bir ay kadar önce. Görüştüğüm blogger arkadaşlar olmuştu ama öyle uzun sohbetlerimiz olmadı daha önce. Kendi yaşlarımda aklı başında, hoş sohbet bir arkadaşım olsun istiyordum içten içe. Sonuçta tanıdığınız birisi ile hiç tanımadığınız birisinin yazısını okumak aynı değil. İşte bu düşünce ile Esen'e yorum yazdım. Ben Derya diye başlayıp mailim de bu diye bitirdim. Allah razı olsun hemen içten bir mail ile dönüş yaptı ve bu güzel arkadaşlığımız başlamış oldu. Hazır da Kutlu Doğum Haftası'na girmiş iken Esen'e hediye göndermeyi teklif ettim ve kabul ederek kendisi de yollamak istediğini söyledi ve hediyeleşmek sünnetini gerçekleştirdik..

(Hediye dostluğu artırır, kırgınlığı giderir.) [Ebu Nuaym]
(Hediye, Allahü teâlânın gönderdiği güzel bir rızıktır. Kabul eden, Allahü teâlânın gönderdiğini kabul etmiş olur. Reddeden de Onun gönderdiğini reddetmiş olur.) [Ramuz]
(İstemeden verileni alın! O, Allahü teâlânın gönderdiği rızıktır.)[Beyhekî]
(Hediye verene, siz de hediye verin! Eğer verecek bir şey bulamazsanız, onun için dua edin ki, hediye karşılıksız kalmasın!) [Nesaî]

Ve gelelim o özene bözene gelen hediyelerime :)

Esen elleriyle özene bezene hazırlarmış her bir parçasını. İçerisinde tesbih olan tül torbanın gülü Esen'in kendi ellerinden.. İçeride gördüğünüz tatlı kutunun içerisinde ise şahane bir esans var ve kutu yine Esen tarafından yapılmış. Tozlanmasın diye çıkartmaya bile kıyamıyorum :)

Burada ise mektubum, ışıklı zikirmatiğim, ve kartpostalım... Esma-ul Hüsna ise ayrı güzel bir düşünce benim için. İnşaAllah esen vesile olacak ezberlememe..

Son olarak Esen'in yine elleri ile hazırladığı hadislerim..
İçerisinde bir de mektup var. En sevgiliye.. İçerisinde yazan ise;
"Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed" 
Normalde utanırım aslında Allah yolunda yapılan bir şeyi paylaşmaya ama burada bir kişiyi bile özendirsek vesile olsak ne mutlu bize. Biz bunu en ufak bir karşılık beklemeden ve karşı taraf ne gönderecek bilmeden yaptık. Esen de Esen, kim bu Esen? Derseniz eğer kendileri burada yazmakta.. Uğramanız tavsiye edilir :)
 Başka bir arkadaş da hediyeleşmek isterse seve seve her daim kabulümdür :)

Sevgiler, selamlar
Deryasu
deryasu.blogspot.com



8 yorum:

  1. Canım benim ya senin içtenliğin, güzel yüreğin sayesinde gerçekleşti hepsi .. inan tarifi zor bi mutluluk oldun bende Allah arkadaşlığımızı daim etsin inşallah hepte böyle güzel şeylere vesile olmayı nasip etsin ;) kendini kısacık bi zaman dilimde sevdirebilen yüreğine sonsuz teşekkürler ayrıca :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah arkadaşlığımızı daim etsin canım benim. Ben teşekkür ederim harcadığın her bir emek, her bir saniye için :)

      Sil
    2. Aminnn .. Hiç önemli değil inan :)

      Sil
  2. Simdiye kadar post okurken bu kadar etkilenmedim desem abartmam sanirim :) siz ne tatlisiniz oyle yaa Allah daim etsin insAllah bir ömür boyle kalin insAllah. Allah'a emanet olun ikinizde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mutlu oldum çok teşekkür ederiz. Aminn :) Siz de Allah'a emanet olun :)

      Sil
    2. Çok teşekkürler Bahar ablacım , aminn :) inşallah hep beraber böyle sürer gider muhabbetimiz, sevgimiz, arkadaşlığımız. Sende Allah'a emanet ol öpüyorum çok :)

      Sil
  3. Allah arkadasliginizi daimi etsin

    bayan blogcular daha samimi oluyor birbirleriyle bulusuyorla bulusmalar duzenliorlar falan

    biz erkekler bir birimizin bloglarina zarzor yorum yapiyoruz :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz :)
      Bayanların doğasında var yakınlık, erkekler biraz daha ciddi davranıyor her daim. Buraya bile yansıdıysa darısı erkeklerin başına o zaman..

      Sil

Yorum yapmak için sağ taraftan bloğuma katılabilirsiniz..
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Saygılarımla
Deryasu

Translate My Blog