KAPANMA HİKAYEM FERACE ALISVERISI YILBASI INDIRIMI Yaz Aylarında Terlemeye Doğal Çözüm

Neden Örtünmeliyim Diyenlere: Tesettürlü ve Tesettürsüz Farkı Bu Kadar Net!


Selamlar,
Bu yazıyı "benim kalbim temiz"ciler için yazıyorum.. Aaaa biz yobaz mıyız tesettür de neymiş? kafasını bırakın artık. Burası New York. Bu erkekler de mi geride kalmış. Bayan gördükleri zaman gözleri fır dönüyor, edepsizliğe başlıyor?

Allah Kur'an'da buyuruyor:
Nur Suresi 30.Ayet
Mümin erkeklere söyle: Bakışlarını yere indirsinler. Cinsel organlarını/ırzlarını korusunlar. Bu onlar için daha arındırıcıdır. Kuşkusuz, Allah, yapmakta olduklarınızdan haberdardır

Nur Suresi 31. Ayet
İnanan kadınlara da söyle, onlar da gözlerini bakılması yasak olandan çevirsinler, iffet ve namuslarını korusunlar, süslerini göstermesinler, elde olmayarak açığa çıkan ve görünen kısımları hariç, cazibe ve güzelliklerini açığa vurarak dikkat çekmesinler ve bunun için başörtülerini, göğüsleri üzerine sarkıtsınlar ki, boyun ve gerdanlarından birşey görünmesin. Allah'ın açılmasını haram kıldığı, gizli zinet yerlerini yani cazibe ve güzelliklerini kocalarından, babalarından, kayınpederlerinden, oğullarından, üvey oğullarından, kardeşlerinden, erkek kardeşlerinin oğulları ya da kız kardeşlerinin oğullarından veya müslüman kadınlardan veya yasal olarak sahip oldukları köle, cariye gibi kimselerden veya erkeklikten kesilmiş yemek isteyip karın doyurmaktan başka birşey düşünemeyen kadınlara meyil ve şehvet ihtiyacı olmayan erkeklerden veya kadınların mahrem yerlerine henüz ilgi duymayan çocuklardan başka kimselere açıp göstermesinle...


Kalbim temiz vs. boş laf bunlar. Pantolonumun tek paçası çamurlu olabilir ama diğeri temiz giyeyim diyor musunuz?
Tek istediğim görün farkı. Düşünün taşının.
Her koyun kendi bacağından asıldığı gibi hepimiz ahirette kendimiz için hesap vereceğiz. Bakan erkek de hesap verecek açan kadın da kimsenin günahından kendinize pay çıkarıp kendinizi kandırmayın lütfen.
Belki uygulayacak nefsiniz yoktur ama yapana da iftira etmeyin.
Örtünmek Allah'ın emridir. Kitabı yalanlamayın!

Benim örtünme hikayeme buradan ulaşabilirsiniz. "Tesettüre girmek istiyorum ya açılısam" Diyen kardeşlerime bu video cesaret olur inşaAllah..

Selamlar, sevgiler..

Deryasu
deryasu.blogspot.com

1 yorum:

  1. Merhaba,
    Normalde kapalılığa sıcak bakmayan biri bile olsam bu anekdot beni gerçekten etkiledi.Böyle video paylaşmanızı her zaman isterim.

    Teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorum yapmak için sağ taraftan bloğuma katılabilirsiniz..
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Saygılarımla
Deryasu

Translate My Blog