KAPANMA HİKAYEM FERACE ALISVERISI YILBASI INDIRIMI Yaz Aylarında Terlemeye Doğal Çözüm

0212 709 94 06 Kanmayın İnanmayın!

Biraz önce bu numaradan arandım. "tebrikler! bizden süper paket ve yanında hediye olacak cep telefonu kazandınız! hediyeye sahip olmak ve müşteri temsilcimize bağlanmak için lütfen 1'e basın" diyen bir bant çıktı karşıma.  Operatöre bağlanmak için 1e bastım bekledim. "Medikal sağlık iyi günler" diyen bir bey çıktı. Telefon numaramı nerden aldınız diye sorduğumda pat yüzüme kapandı telefon. Aradım tekrar açmadılar.

Kimse kimseye bedavadan arayıp size hediye veriyoruz demez. Yaşlı büyüklerinizi, çevrenizdeki iyi niyetli ve cahil insanları uyarın lütfen. Bu numaram sadece annem babam kardeşim ve bir arkadaşımda var. Hangisi verir? Hiçbiri..

Telefon numaralarını nereden aldıkları açık ve net.  İnsanların böyle kişiler tarafından kandırılmasına izin vermeyin lütfen.

5 yorum:

  1. Hoşgeldin canım bloguma. Yorumu görünce çoktan gittim bile ben bloguna :))

    YanıtlaSil
  2. Ah şu telefon tuzakları yok mu beni öldürüyor.

    YanıtlaSil
  3. Great blog and posts. I follow you on GFC and g+, could you follow back, pls.

    http://mylovelyfashionbih.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. bugün benide aradılar. geri aradım numaramı nerden aldınız dedim. suratım kapattı. yine aradım bayan çıktı. eczanelerden hastanelerden aldık dedi. numaramı yeni aldım. vodafondan reklamlara kapattırdım dedim. neyse. başbakanlığı şikayet yazdım bakalım. cezası 10 bin TL. aslında devletin şikayet hattı açması gerekiyor. nereye başvuracağımız belli değil. savcılığa gitme 1 gün gidiyor. neden devlet şikayet hattı açmıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ellerinize sağlık düşmek lazım peşine parayı veren satın alıyor numaralarımızı.

      Sil

Yorum yapmak için sağ taraftan bloğuma katılabilirsiniz..
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Saygılarımla
Deryasu

Translate My Blog