KAPANMA HİKAYEM FERACE ALISVERISI YILBASI INDIRIMI Yaz Aylarında Terlemeye Doğal Çözüm

Büyük Geçmiş Olsun..

Herkese merhabalar,

Bu sabah uyandığımda geçmiş günleri, eğitim hayatımın mazisini düşündüm uyandığımda. Çoğu genç gibi yığınla hayallerim, planlarım vardı. Hep de malum üniversite sınavına bağlı hayaller. Burayı kazanacağım, ardından bunu yapacağım vs. Hep bir adım ötesi hep daha fazlası..


İlk sene üniversite sınavına girdiğimde elim kalemi bile doğru düzgün tutamadı heyecandan. İyi bir başarıyldı ancak bana göre hiç bir şeydi aldığım puan. İkinci yıl tekrar girdim sınava.. İkinci sene de bazı sebeplerle istemediğim yer kazandım İngilizce hazırlık okudum. Ben pes etmem dedim çalışmadan üçüncü sene tekrar girdim. Önceki sene ne çalıştıysam maşeAllah :) puanım düşse de okul puanım kırılsa da mutlu olabileceğim bir bölüm kazandım.

Geç oldu ama dünyanın her yerinde yapabileceğim bir mesleğe sahip olacağım, Türkiye şartlarında kaliteli bir eğitimi fıstık gibi bir manzaraya karşı alıyorum ve lise yıllarında tam hayalim bu olmasa da çalışırken mutlu olacağım bir meseleğim var. Öyle ki maşeAllah diyin erken erken bitiyor okul :)

Adım kadar eminim çok insan pes edecek, bıracakcak ama yapmayın yılmayın. Sizden ricam pes etmeyin. YGS bitti bunun LYS'si var. O da geçer tekrar hazırlanırsınız. Kazanırsınız beğenmez tekrar sınava girersiniz. Ne tekrar hazırlandığım için pişmanım nede okul değiştirdiğim için. Tekrar hazırlanmaydım hep içimde ukte kalacaktı acaba yapabilir miydim diyecektim. Hazırlık okuduğum sene ise ömrümün en eğlenceli yılıydı. İngilizcem zaten iyi olduğu için şen şakrak geçti bütün senem. Elimden gelen bu diyene kadar durmayın koşun hayallerinizin peşinden.

Alın kahvenizi elinize uzatın şimdi ayaklarınızı. Yarın da çıkın gezin. Salı günü kırın dizinizi çalışmaya devam..

Benden size abla tavsiyesi.. Hepinize kocaman geçmiş olsun.

Sevgiler
Deryasu
deryasu.blogspot.com





2 yorum:

  1. Bölümünü söyler misin? Gençlere önerin olsun fıstık gibi bölüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fıstık gibiyi ilk üniversitem iki buçuk saatlik mesafede olduğu için şimdiki okulumun konumuna demiştim ama bölümüm de fıstık gibidir çok şükür :) Bilgisayar mühendisliği, buyursunlar elbet..

      Sil

Yorum yapmak için sağ taraftan bloğuma katılabilirsiniz..
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Saygılarımla
Deryasu

Translate My Blog