KAPANMA HİKAYEM FERACE ALISVERISI YILBASI INDIRIMI Yaz Aylarında Terlemeye Doğal Çözüm

Telegram Nedir? Nasıl indirilir?




Günden güne popülerliğini arttıran WhatsApp'e bir alternatif ise Telegram!
Özellikle telefon numarası paylaşmadan sohbet seçeneği sağlaması sebebiyle yavaş yavaş yangınlaştığını görmek mümkün.
"Private Chat" yani gizli sohbet özelliği ile yolladığınız mesajların sunuculara kaydedilmemesi de güvenlik için bazı kullanıcıların ilgisini çekmekte.


Gelelim nasıl indireceğinize..

Iphone kullanıcıları App Store'dan, Android kullanıcıları ise Google Play'den Telegram yazarak yukarıdaki logolu programı indirebilirler.
Sonrasında uygulama sizden telefon numaranızı isteyecektir. Telefon numaranızı girdikten sonra sms ile gelen 4 haneli kodu uygulamaya girdikten sonra rehberinize kayıtlı kişilerle görüşebilir veya nickname oluşturarak rehberinize olmayan kişilerin size telefon numaranız yerine nickiniz ile ulaşmasını sağlayabilirsiniz.


Telegram'ı indirerek kişisel sohbetlerinizi gerçekleştirebilir, gruplara katılabilir veya kanalları takip edebilirsiniz.

4 yorum:

  1. Her gün yeni bir seyler çıkıyor bakalım ben daha whats up ı tam çözemedim. Telegramı da zamanla bakalım kullanışlı olacaksa mi? Teşekkürler bilgilendirme için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, teknoloji koşuyor biz de peşine. Ben teşekkür ederim yorumunuz için.

      Sil
  2. Güzel bir siteniz var. Paylaşımlarınız da güzel. İstifade etmemek mümkün değil. Bu arada telegram bilgisayardan yazışmamıza imkan veriyor mu bilemiyorum. Bilgisayardan haberleşmeyi seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Evet web.telegram.org üzerinden telefon numaranız ile giriş yapabilirsiniz.

      Sil

Yorum yapmak için sağ taraftan bloğuma katılabilirsiniz..
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Saygılarımla
Deryasu

Translate My Blog