KAPANMA HİKAYEM FERACE ALISVERISI YILBASI INDIRIMI Yaz Aylarında Terlemeye Doğal Çözüm

Yves Rocher Bio Nourishing Lip Balm İncelemesi


Yves Rocher Bio Nourishing Lip Balm 


Herkese selamlar,

Bal kokulu %99 doğal içeriği olan ve paraben içermeyen çantamın müdavimi olan Yves Rocher Bio Nourishing Lip Balm'dan bahsetmek istiyorum sizere.
Kendisini alışverişimi belirli bir tutara tamamlayıp hediye kazanmak için almış olduğumu itiraf etmesem olur mu bilmiyorum :)


Web sitesindeki açıklaması şu şekilde;
"Bitkisel içeriğindeki Akasya Ağacı Balı özü, dudaklarınızdaki hasar görmüş bölgeleri nazikçe onarır, dudaklarınıza tazelik ve nem kazandırarak ihtiyaç duyduğu desteği verir. Doğadan ilham alan bu özel dudak balsamı uygulandığı andan itibaren dudaklarınızı rahatlatır, yumuşatır, besler ve dış etkenlere karşı korur. Ürünün %99’u doğal içeriklerden oluşur, %10’u ise Organik Tarım ile üretilen içeriklerden oluşur. Parfümü %100 doğal içeriklidir. Dermatolojik kontrol altında test edilmiştir."


Arka Açıklama

Yine yukarıda gördüğünüz gibi arkasında da içeriğinin %99.9'unun doğal olduğu belirtilmekte.
Öyle soğuktan aşırı çatlayan dudaklarım yok açıkcası, o durumda karşılamama ihtimali yüksek ama nemsizliği hissettiğim gibi uyguladığımda gerçekten çok güzel nemlendiriyor dudaklarımı. Ve benim için en önemli nokta dudaklarıma uyguladığım yediğim içtiğimde mideme karışan bir ürünün doğal olması! Natural natural sürüp korkmadan yiyip içip mideme de indiriyorum açıkcası :)

Benim gibi genel anlamda nemlendiren temiz içerikli dudak balsamı arayanlara kesinlikle tavsiye ederim.


Herkese sevgiler, selamlar..
Deryasu

1 yorum:

  1. Tek kullandığım kişisel bakım ürünü bu markanın el kremiydi. Gerçekten iyiydi.

    YanıtlaSil

Yorum yapmak için sağ taraftan bloğuma katılabilirsiniz..
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Saygılarımla
Deryasu

Translate My Blog