KAPANMA HİKAYEM FERACE ALISVERISI YILBASI INDIRIMI Yaz Aylarında Terlemeye Doğal Çözüm

Yumurta İle Saç Bakımı

Merhabalar,
Yumurtanın saçlara olan mucizevi etkisini keşfettim ve sizlerle paylaşmak istiyorum. A, B, D ve E vitamini içeren tavuk yumurtası gerçekten saçlarıma hem hacim hem de parlaklık verdi. Ayrıca yumuşacık oldular :)

Tarifine gelirsek,



  • Bir yumurtanın sarısı (beyazını yüzüme kullanıyorum siyah noktalar için )
  • 1 tatlı kaşığı badem yağı
  • 1 tatlı kaşığı zeytinyağ  
Bir kapta çırptım hepsini. Resimdeki gibi koyu kıvamlı bir karışım elde ettim.
Saç diplerine de uygulanır aslında ama ben kokusuna gelemiyorum yumurtanın. Midem bulanmasın diye diplerine gelmeden sürdüm karışımımı. Sonrasında streç folyaya sardım ve 40 dakika sonra yıkadım.
En önemli nokta ise durulama bence!  Eğer yumurtanın kokusu saçlarınıza sinsin istemiyorsanız ilk önce soğuk su ile saçlarınızı durulamanız gerekiyor. Başımı öne eğerek önce yumurtasını soğuk su ile akıttım ve sonrasında normal şampuan ve saç kremimi uyguladım.

Her biri evimizde bulunan malzemeler malum. Saçlarım belime geliyor neredeyse ve aşırı yıprandılar. Bu maske çok güzel bir çözüm oldu bana. Derim ile temasını da mümkün olduğunca engellediğim için herhangi bir kızarıklık, yanma gibi bir etki göstermedi bende. Zaman buldukça 10-15 gün arayla tekrarlamayı düşünüyorum. Evde olsaydı ampül e vitamini ve bepantene de ekleyecektim ama başka sefere kaldı.

Söz konusu güzellik ve bakım özellikle de saçlar olunca çoğu bayanın gözleri ışıldar. Bütün günü evde tek başımıza bile geçirsek güzel görünmek hepimizi mutlu eder. yalan değil :))

Belki daha önceden denemiş veya şimdi bu tarifi uygulamış arkadaşlar vardır. Tavsiye ve uyarılarınızı bekliyorum :)


Deryasu
deryasu.blogspot.com

2 yorum:

  1. bende denedim bugün ama hala kokusu geçmedi

    YanıtlaSil
  2. Önceleri evde birçok bakımı denedim ama sonuç alamadım.Eczaneden bitkisel zigavus sarımsaklı şampuan(kokusuz) aldım.Saçlarımdaki aşırı dökülmeyi durdurdu.

    YanıtlaSil

Yorum yapmak için sağ taraftan bloğuma katılabilirsiniz..
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Saygılarımla
Deryasu

Translate My Blog